Benanin_Annesi Merhaba hanımlar kısmet olursa pazar günü uçak yolculuğum olacak pcr testine gideceğim teste giderken ne söyleme m gerek seyehat edeceğimimi yoksa ağrım sızım var mı demeliyim.****
Benanin_Annesi Merveensarelisa peki seyehat için söylersem yapmazlarsa artık zor durum olmadıkça tedt yapmadıklarını açıklamışlardı ya ondan dolayı biraz tedirginim
Merveensarelisa Benanin_Annesi uçakla yolculukta sartsa yaparlar olmadı koronadan şüpheleniyorum deyin zaten ben baş ağrısı için bile gitsem hemen test istiyorlar parmağımı kessem test diyecekler sinir oluyorum
Benanin_Annesi Merveensarelisa aynen normalde eylül ayında pcr testi zorunluluğu kalkmıştı fakat seyahatler için sadece geri geldi Belirti olduğunu söylemek istemiyorum sırf pcr testi yapsınlsr die malum başım ağrıyo desen pozitif çıkarıyolsr malum
Benanin_Annesi Eylulefnan seyahat in istediğinizi belirttiniz öyle mi yaptılar sıkıntı çıkarmıyolar değil mi
Ayaz_21 Benanin_Annesi bende pazar günü yaptırdım seyahat icin diyin zaten üzerine seyahat icin yazıyorlar onlar sorun olmuyor