Ikrazumra19 Kizlar önerilerinizi bekliyorum yazin kullandiginiz kremler mesela etek veya elbise giyince bembeyaz bacaklarimdan rahatsiz oluyorum kaymak gibi durmuyor nokta nokta oluyor yada ferah bi cilt icin neler yapiyorsunuz
mariecurie20 Ikrazumra19 at kılı fırçasıyla fırçalayın faydasını görürsünüz bir de nemlendirici tabii
Sleepwalker kaganege Ilk defa duydum nereden bulaniliriz bu fırçayı batik cok bence onu da gecirir mi
kaganege Sleepwalker the touch trendyolda mevcut güzell💕 haftada iki üç kez kullanmanızı öneririm. Hafatada birde hamamda satılan su sert keselerden de yaparsanız hic birsey kalmaz. Epilasyon olarak eğer epilatör cımbız sık jilet kullanımı yapmayın onlarda cok etkiliyor
kaganege Ikrazumra19 evet cok ise yarıyor losyon olarak nivea sıkilastirici vücut losyonu önerebilirim bilindik olarak. La roche posay cok kuru ciltliyseniz hem çocukta hem kendinize tüm vücuda kullanabilirsiniz bu daha yüksek fiyatlı ama doğal içerikli bir ürün. Ikiside guzel.
mariecurie20 1melekannesii trendyolda var aktarlarda falan da oluyor batıkları geçiriyor selüliti geçiriyor her şeye iyi geliyor
kaganege 1melekannesii the touch trendyolda mevcut güzell💕 haftada iki üç kez kullanmanızı öneririm. Hafatada birde hamamda satılan su sert keselerden de yaparsanız hic birsey kalmaz. Epilasyon olarak eğer epilatör cımbız sık jilet kullanımı yapmayın onlarda cok etkiliyor
Ssssraa Aslında batıklara harika çözüm olarak hepimizin bildiği üzere lazer. Onun haricinde kese, ve jiletle almak fayda sağlıyor.
Ikrazumra19 Ssssraa ah lazere gitme imkanim olsa bugun gidicem de iste yasadigim yerde guvenilir yer yok
Ikrazumra19 Ssssraa ya onu duydum tum vucud mu kullaniyorsun mesela karnim yuzun pul pul oluyor kisin ozellikle
LadyBugg Batıklara tek çözüm lazer. Bende o haldeydimmm. Ama 2 senedir oyle pürüzsüz ki vücudum. Şiddetle tavsiye ediyorum. 👌🏻