Alparslanmomsf Merhaba güzel anneler acaba ne zaman yastık kullanmaya başladınız bebeğim daha 2 aylık kullanmıyoruz henüz
Ortmenanne16 Alparslanmomsf 2 yaşına kadar önerilmiyor beşikte uyku arkadaşı dışında bir şey yok bizim battaniye dahi örtmem uyku tulumu iş görüyor döne döne uyuyor
Ebraryz Alparslanmomsf iki yaşına kadar yastık kullanımı önerilmiyor sizin bebeginiz çok küçük kullanmamalı şuanda
Hly92 Alparslanmomsf Benim oğlum 10 ay 2 günlük hiç kullanmadık hala kullanmıyoruz 2 yaşına kadar önerilmiyor zaten boğulma riskine karşı uyku tulumuyla uyuyor beşiğnde battaniye müslin vs bunları da bulundurmuyorum.
Fitifiti Alparslanmomsf 3 buçuk yaşında oğlum hala kullanmıyorum. Omurga gelişimi açısından mümkün mertebe önerilmiyor. Sadece hastalık zamanı daha rahat nefes alsınlar diye yastık kullanırım.
Umutunannesi_65 Alparslanmomsf Bnm bebeğim 3 aylık kullanıyorum zararlı mi zararlı olduğunu bilmiyordum
srkck000 Umutunannesi_65 neden kullanıyorsunuz ki yastık zaten? 2 yaşa kadar yasak yastık omurga yanlış gelişir
Hirakin Alparslanmomsf gündüz takip Halinde olduğu için yastıkla uyutuyorum ince bebek yastığı ama gece beşiğine koymuyorum ben ama battaniye filan hep örttüm 8 aylık olunca atıyordu üstünden uyku tulumuna geçtim
Sleepwalker Alparslanmomsf 1 yasindan sonra tamamen kullanmaya basladim ondan oncede reflumuz vardi bir sure yastikla yatirdim doktorum demisti midesindekileri çıkarmasın diye
istanbullugelin34 Alparslanmomsf 4 aylik bende su an yastik kullanmiyorum battaniye örtüyorum yastığı sırtına koyuyodum bir sabah oynarken almis eline yastiği agzına götürüyo neyseki uyaniktim
Alparslanmomsf Uyku tulumunda kullanmıyorum evimiz çok sıcak ince battaniye örtüyorum oda göğsüne kadar zaten