Nesrn321 Evet biz katilimevim sistemine girdik Eylül ayında. Yorumlara baktım şimdi, yazmışlar nasıl güveniyorsunuz , güvenilmez. Ya da etrafımızda hiç ev alan yok.. Güven problemi yaşayanlar iyi okusun. Bu tip faizsiz finans kuruluslarini artık BDDK denetliyor.. yani banka denetleme kurulu. Belli bir ozsermayeleri olması gerekiyor bu şirketlerin ki zaten piyasada sanırım 30 tanelermis zamanında şuan 6 tane kaldılar. O dolandirilanlarin olduğu şirketler kapandı.. zaten ondan sonra BDDK sürece dahil oldu.. yaptırdığıniz paralar güvence altında.. çok fazla ev ve araba alan var. Ha bir de kendi içinde değişik grupları var mesela. 56 ay vadeli. 120 ay vadeli vs. Bizimki kuralı çekilişi grup Max 29.ayda vericekler parayı kurada cikmazsak. Evet sizin istediğiniz tutar siraniz geldiğinde alacağınız eve yetmeyebilir belki ama 3 ya da 4 sene sonunda asla 300 400 bin lira biriktirmiş olamazsınız. Elinizdeki altını vs ekleyeceksiniz mecburen. Ya da hiç belli olmaz ilk çekilişte çıkma şansınız da var. Bazıları ilk çekilişte alıyor parayı bazıları 6 ay sonraki çekilişte. Öyle kenara atayimla olmuyor. Ama borç bir şekilde ödeniyor. Daha dün ödedim hatta 4.taksidi. Ayrıca diyelim ki. 500 bin istediniz. İstediğiniz tutarın %8 i kadar bu tutar alıyorlar sizden organizasyon bedeli diye. Yani sizden 500 bin lira için 40 bin fark alıyorlar. Ya da faiz deyin buna. Sorumu soruyorum. Size hangi banka ya da Es dost akraba 500 bin lirayı 40 milyar faizle 5 sene için verir. ?? Banka 500 bine 1 milyon alıyor geri.. Bu kuruluşlar altın günü gibi işliyor. Havuzda para birikiyor çekilişte adı çıkana istemiş oldugu para veriliyor. Sonraki ay bir başkasına . Bu şekilde devam ediyor.