Dilanibrahim Merhabalar 4aylik bebeğimde iltihaplı göz akintisi başladı yeşil renkte ve ben temizliyorum pamuğu suya batırıp tekrar akiyo ne yapmam gerek başına gelen varmi
zeynpdemiiir Dilanibrahim Pazartesi günü aynı şikayetten göz doktoruna gittik 5 aylık bebeğim bu arada her ay tekrarlayan bir sulanma ve akıntı mevcut bizde de göz yaşı kanalı tıkalı dedi doktor masaj önerdi birde damla verdi
elifizm Dilanibrahim sarı akıntı oluyor ama yeşile dönmesi iyi olmayabilir, siz yine de doktora götürün göz bu , o arada da temiz serçe parmağınız ile göz pınarlarına masaj yaparsanız rahatlar bşeaz daha
Sofita Dilanibrahim bu da salgınmış biz de yaşadık bebeğimde sonra abisin de sonra da ben de oldu doktor damla yazdı anyibiyotikli
Angel00 zeynpdemiiir merhaba hangi damlayı kullanıyorsunuz fucithalmic diye damla kullanıyoruz biz 2 gündür azalmadı sanki
Meryeminannesi1 Sofita Benimde bebeğimde olddu salgınmıymış Temiz pamuğa anne sütü sürerek gözlerini sildim 2 saatte bir geçti mutlaka deneyin
zeynpdemiiir Dilanibrahim ilk önce çocuk doktoruna gitmiştik daha sonra içim rahat etmedi göz doktoruna göründük
zeynpdemiiir Angel00 antibiyotikli damla verdi bize uzun süredir geçmeyince 5 6 gün düzenli kullanın geçer inşallah