2603 Bebeklerinizi emzirdikten sonra direk yatırıyor musunuz yoksa bi süre dik tutuyor musunuz benim bebeğim 1 aylık kontrolü vardı doktorum emdikten sonra 15 dakika dik tutun dedi siz tutuyor musunuz ?
Fundabshn 2603 Evet canım bende tutuyorum bizde 1 ay 20 günlüğüz emzirdikten sonra hemen uyuyor gibi ama o rahatlama uyuması sonradan uyanıyor zaten, dik tutun çünkü gazı oluyor veya kusuyor vs bunları yapmadan kesinlikle yatırmayın ki zaten yatırsanız bile bebeğiniz bi beş dakika sonra uyanacaktır 🤗💞
brokoli Emzirir emzirmez yatirmayin. Ve bebeginiz cok kucuk, reflu olmasa bile reflu yatagi kullanin ki kafasi o bayir sayesinde midesinden daha yukarda olsun, midesindeki sut agzina gelmesin. 🙏
2603 Fundabshn ya ben de 1 aylık bebeğim ama bilmiyordum gazını çıkarıp hemen yatırıyodum bir şey olur mu ya
Esra7834 2603 yani daha çok gaz yapabilir ağızında kalan varsa yutmada güçlük çekebilir ama bence reflü yatağı mutlaka kullanmalısınız hem daha kolay sindirim sağlıyor ve boğulma yutkunma gibi sorun olmuyor ve reflüyü engelliyor
Fundabshn 2603 gazını çıkardığınızdan eminseniz ve yan yatırıyorsanız sıkıntı yok canım ben geçen öyle emzirdim kaldırırken gaz çıktı sonra hemen koydum yatağa çocuk boğularak kalktı o gün bugündür koymuyorum tükürüğü veya kusmuğu geliyor ağzına o bakımdan biraz dik tutuyorum sonradan sallayıp uyutuyorum zaten bizimki direk uyuyan bi bebek değil 😂
Deletedmom5284 2603 gaz birikip sancı olabilir yada yiyip yatarsa reflüde olabilir, biraz dik tutmak lazım 🙏🏻
Esra7834 2603 biraz büyüyünce reflü yatağını normal beşik yatağının altına koyarsınız uzun zaman kullanırsınız bu şekilde de ben 5 aylıktı tamamen düz yatırmaya başladığımda ve burnu tıkalı, geniz alıntısı olduğunda ve öksürükte yine beşiğin altına koyuyorum en azından rahat uyku çekiyor