Starlord Merhaba arkadaşlar haziranda bebeğim 6 aylık oluyor, ve 6 aydan sonra denize girmek istiyoruz. Bebeğini denize sokanlar ihtiyaç listelerini atabilir mi benim aklıma gelen, *şapka *deniz bezi *şişme simit güneş kremi
BuzluKahve Starlord Bebeğim her gün denize girdi. Mayo bez, güneş kremi ve havlu dışında bir şeye ihtiyaç duymadım.
ZhraCelik Starlord müslin panço tarzı şeyler var denizden sonra giydirirsiniz hem güneşten yanmaz hemde serin terletmez ediş efil
Starlord basakhanim34 Minoris almayı düşünüyordum ama fiyatlar uçmadan önce lu an benimde fikrim yok😫
1ana1bebe basakhanim34 incia aldim temiz icerikten dolayo daha kullanmadim ama ainek koruyucu ile.birlikte 117,5 aldım indirimden Trendyol
Starlord Deletedmom5284 aynen şimdi yorumda havlu diyince benim de aklıma geldi😂 en önemli şeyi unutmuşum🤦🏼♀️
Starlord cileklicheesecake slipstop ilk kez duydum hemen baktım görsellere, alt kısmı sert mi yoksa yumuşak mı acaba
Deletedmom5284 Starlord müslinden bornozlar var geçen yaz ondan 4-5 tane almıştım aşırı işimi gördüler
spaceship Bol bol müslin örtü. Çok kullanışlı oluyor 😊 simiti içine oturulan türlerden ve şemsiyeli gibi olanlardan alırsanız rahat edersiniz. ha bir de sinek, böcek kovucu sprey. Doğal olanlardan.
Starlord spaceship iyi ki açmışım postu müslin de mantıklı ilk ıslaklığını alır sonra havluya sararım
cileklicheesecake Starlord yumuşak ama bebeğin ayağını acıtmayacak cinsten üstelik altı kaymaz bizim evimizin penceresi yere kadar ve salonumun penceresi direk havuza açılıyor yazın havuz kapalı değildi ve evde sürekli o ayakkabılar ayağındaydı direk havuzun oraya ıslak yere de çıksa hiç kaymadı
Saitkereminannesi Starlord deri gibi düşün ama çok kullanisli havuzda daha çok işimi görmüştü bu yıl kendime de almayı düşünüyorum