Rumeysasaral Arkadaslar kizım 4. Ay asisini oldu doktor kan demir ilaci baslatti. Ve kızım ogunden beri yeşil püturlü püturlu kaka yapiyor. Acaba ilactan dolayimi . Gecmis postlari okuyunca süt alerji faln yaziyor
honeysmom Rumeysasaral benim bebeğim 1 aylıkken kakası yemyeşildi dra sorduğumda senin yediklerinden dolayıdır önemli birşey değil demişti şuan 3 aylığız inek sütüne alerjisi çıktı ama o yeşil kaka da onun belirtisimiydi bilmiyorum
DennizsMommy Rumeysasaral kan Demir ilaçları yetişkinlerde bile dışkıyı yeşil yapar. Merak etme. Postu okudum benim bebek 3 aya yaklaşıyor günde birkez yapıyor kaka bu ara sulu ve yeşil neden bilemedim birkaç gündür var sık sık yapsa endişe edeceğimde günde max1 bazen 2 günde bir falan yapıyor ama ishal gibi sulu. Yaşayan varmı bu durumu?
Deletedmom00881 Rumeysasaral hayır canım yeşil kakanin en büyük nedeni hafif üşütmüş olmasıdır, ikinci demir ilacından olabilir, 3 emiyorsa yediğin bişeyden olabilir
Fatmayu Rumeysasaral Normal yeşil pütürlü ve kokulu olması Demir ilacından dolayı öyle oluyor. Benim oğlumda aynı şekilde yapıyor birazda kokulu oluyor tabi :)))
Deletedmom00881 DennizsMommy benimki 5. Aya girecek hâlâ sulu canım ek gıdaya geçmeden kaka katılaşmaz normaldir
DennizsMommy Deletedmom00881 ishal gibi sulu olması normal yani. Sık yapsa hasta falan diye düşüneceğim ama günde max 1 kez yapıyor. Ama yeşil rengide bilemedim ya 🙄