DerinMavii Annisler bestlak damla kullanan varsa nasıl kullanıyorsunuz bir anlativerin ayrıca yan etkisi oldu mu happy mom a yazdım yanıt bile yok kayınvalide postu olmadığı icin sallanmadi hsjdjdj
Fasulye12 DerinMavii onu değil de galactago diye bİr ürün kullanmıştım onun da faydasını gördüm . Açtığım posta cvp alamadığımda ara bölümünden eski postlardan arama yapıyorum . Cvp bulmak için . Geçmiş konulardan da epey bilgi ediniliyor, Bilginiz olsun 🙃
sademinannesi DerinMavii günde 3 kez sabah öğle akşam şeklinde 1 bardak suya 20 damla damlatıp içiyorsun ama hergün düzenli içmezsen etkisini göremezsin ben sütümü bestlakla artırdım
DerinTuana Ben kullandım ama benım sütüm hiç yok gibiydi o yüzden bir artıs yapmadı bende.Pek degerlendiremedim acıkcası.Ama hastanedeki hemşire tavsiye etmisti.
spaceship Bir şişe bestlak, birkaç şişe galactago kullandım. Hatta şimdi galactago sipariş verdim, uzun zamandır kullanmıyordum. Üzerlerinde yazıyor damla sayısı. Sabah öğle akşam veya ihtiyaca göre sabah akşam gibi içilebilir. Bol sütlü günlere
Alka DerinMavii Kullanıyorum günde 3 kere 10 damla dedi ama ben hep unutuyorum. Öyle aklıma gelirse içiyorum. Gelmezse içmiyorum. Çok etkili bulmadim ondan herhalde bosverdim biraz .
aybars030921 DerinMavii bestlakı günde 3 kere kullandım ben suya değil de süt arttıran çaylar var ya( humana tea- hipp gibi) onların içine 20 damla damlatıp içiyorum. Double etkisi olsun diye😃 süt arttırıyor mu bilemem ama oğluma yetiyor 6. Aydayız