ftsdmrhn Bir arkadaşım hamile ve çocuk hasta olduğunda falan yanında olurum dusuncesoyle bu yavrulu yataklardan almayı düşünüyormuş, kullanan varsa degerlendirebilir mi acaba, kullanisli mıdır vs
Aktkr ftsdmrhn bende Almina nin monte olması lazım ismi o oda takımını aldım bunun yavru yatağı tercihe bağlı yani içine Singer yatagini alırsan öyle yatak olarak kullanırsın ama bana saçma geldi çocuklar önce park yatakta yada beşikte yatıyor zaten odasına geçtiklerinde bu yatakta yatiyolar ve o zamanda öyle bir yatağa ihtiyaç olmaz zaten ben orayı ıvır zıvır için aldım ve cookkk işe yarıyor yani. Asıl bu beşiğin güzelliği büyüyüp genç odası şeklinde yatak olması. Yani çocuk büyüdükten sonra tekrar yatak almak gerekmiyor bence çok mantıklı bir özellik bizim aldigimizdaki fiyatlarla suanki fiyatları görünce iyiki almışız diyorum
Rez ftsdmrhn ben de bebeğime yavrulu yatak aldım yavrulu kısım fazla eşyası ile dolu:) ileride bir daha yatak düşünüp almamak için bu görselin daha büyüğünü tercih ettik yani tek kişilik yatak boyutu düşünün. Geceleri beşik gündüzleri de yatağında uyuyor (6 aylık)
Gycl ftsdmrhn bence yavrulu kullanisli degil canim bende ayni dusunceyle aldim ama daha 1 kez yatilmadi yavru kismina hem boyut olarak kucuk oluyor hemde depolama olarak kullansan yine dar kaliyor temizlik desen zaten ayri bir zor oluyor bence gereksiz yani
Zolizo ftsdmrhn kullanmadım bilmiyorum ama neden olmasın? Ben olsam alırdım. Yatmak için kullanmasam bile ıvırı zıvırı koyarım. Şimdiki aklım olsa beşiğin genişliğine bakardım alırken. Bizimki deli yatıyor sığmıyor 60cm genişliğindeki beşiğe.
ftsdmrhn Aktkr büyüyen beşikler kullanışsız oluyor diye okumuştum da önceden, ama ben kullanmadığım için bilmiyorum tabi o yüzden sordum. Teşekkürler