Rahimesevda Efeninannesi10 8 ayda uyku gerilemesi oluyor ondan çok sık uyanmaya başlamıştır. Benim kızımda o aylarda öyleydi . Geçici bir sürec . Tabi öncesinde de aynı şekilde devmli kalkmiyorsa
Tosbikzr2021 Benim ki de 8 aylık oldu genelde hep 2_3 saate bir kalkar bazen saat başı şimdi de hasta oldu memeye bağımlı oldu bir saati bile bulmuyor sayamiyorum artık kaç kere kalktığını🙂
Efeninannesi10 Mammamiaa_ dönmeyi öğrendi benim bebeğim dişleri şişti birde herşeye atlamaya basladı bu ayda
Civciv21 Mammamiaa_ nerede uyutuyorsunuz bebeğinizi . Yani memede vs. Sonra yatağı sallanır mı yanınızda mı ?
NilAsyaMom Misracalik aaaa benim kızım bu 😂 sanki yeni doğmuş 8 günlük gibi sürekli memede. Allah şifa versin 8 aylık bebişimize 😁🤍
NesX Efeninannesi10 8 aylık normalde hiç uyanmayan oğlum gece uyanıp bir iki saat uyanık kalıyor. Uyku gerilemesi oluyormuş bu ayda. Gelişim açısından şükür güzel ben çok sevdim bu ayı. Artık oynadığı oyunu anlıyor sürekli oyun oynatmaya çalışıyorum
biradamavisi Efeninannesi10 bazen sık uyanıyor bazen 1-2. Emmediği için ama emerken sık uyanırdı. Gündüzleri kaç uyku yapıyor bebekleriniz. Benimki 8 aylık 2-3 uyku yapıyor. Bu yüzden gece geç uyuyor.