Sunshinemom Sabaha kadar emmeye kalktığında yatağında kafasının olduğu yer ıslak oluyo her seferinde. Kafasının arkası ensesi terliyor hep ya neden olabilir böyle hasta olur die kafama takıldı hep😕
aysenurx Sunshinemom benim kızım da öyle sadece kafası terliyor sırtı değil. Emerken uyurken bazen sadece otururken bile sırılsıklam oluyor saçının uçlarını kestirdik hala terliyor. Genetik olabiliyormuş bu ama bilgi sahibi biri varsa ben de çok merak ediyorum
Kirpigiller Sunshinemom ben doktora sormuştum bı sorun olmadığını d vitamini düzensiz kullaninca olabilir belki dedi ama önemli bişi değil dedi bizimde sadece başı yastığı hep ıslak😃
Sosyolog_ Bizim oğlan da öyle aşırı terliyor havalar soğukken bile terliyor , isilik bile çıkardığı oldu ince giydirmek zorunda kalıyorum bende kaşıntı tutmasın diye atopik cildinden dolayı olabiliyor
Goncikim Sunshinemom benim bebeğimde 13 aylık doğduğundan beri kafası su gibi hele uykuya dalarken kafa su 🤷🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️Deliriyorum hasta olacak diye😩
Sunshinemom Goncikim aynen bşde tekrar yatırırken beşiğin farklı tarafına yatırıyorum ıslak yerine yatmasın die sabaha kadar türlü türlü çeviriyorum çocuğu
boncugum50 Sunshinemom benim oğlumda doğduğundan beri öyle 23 aylık hala sırılsıklam olur kafası sırtı bi çözüm bulamadım vitaminlerine baktırdım hepsi normal sanırım bazı bebeklerde genetik oluyo çözümü olan varsa burda bekliyim