Asel0135 Yeni Doğum yaptım bebeğim 5 günlük miğdemi bozmuşum bebeğim uyuyamıyor süreklinağlıyor ağrıdan kıvranıyor gibi ne iyi gelir bilgisi olan varsa lütfen yazsınn
Ulku_06 Asel0135 5 günlük bebek. Ağrıdan kıvranacak neyi olabilir ki 🤷♀️ karnı tok mu, bunla alakası Bi sıkıntı olabilir. Gaz desem. Daha öyle bir sıkıntı yoktur diye düşünüyorum.
Sofita Asel0135 çok yeni doğmuş doktorunuzla görüşmekte fayda var zaten 1. Haftada kontrol oluyor beklemeden gidin bence
Asel0135 Ulku_06 yani benim karın ağrım var ishal olmuşum emzirdiğini için geçtiğini düşünüyorum tam uyuyor birden ağlamaya başlıyor karnı tok altıntemiz gazını çıkartıyor ama benim karın ağrım ondada olabilir mi🥺
Asel0135 Sofita daha bugün kontrole gittim ama yaklaşık 2 saattir var bu durum benden geçti büyük ihtimalle ama şuan ne yapacağımı bilemedim
Sofita Asel0135 kendi doktorunuza ulaşabiliyorsanız ona sorun belki size bişey verir en kötü bi nöbetçi eczaneye gidip sorsanız kendiniz için bişey emzirdiğinizi bebeğin durumunu da söyleyip