elalin Tadimlarimiz bitmek üzere. 5 buçuk aylık 5.ayda tadimlara başladık. 6 aylık olduğunda günde kaç bardak ölçüsüyle vermeliyim ve kaç öğün vermeliyim kaç kaşık ne kadar veriyorsunuz çözemedim bu isi sıralama nasıl olur. Anne sütü alıyor haricinde bebeğim
Teemo07 elalin 3 gün kuralıyla birlikte ilk gün 1 çay kaşığı, 2.gün 1 tatlı kaşığı, 3. Gün 1 yemek kaşığı şeklinde.. Tek öğün yeterli şuan çünkü sadece tadım aşaması neredeyse 1.5 ay..
Beren-2020 elalin 1 cay bardağı demişti doktorumuz. corba, muhallebi, sebze meyve püresi artik ne yediriyorsaniz
MKemalinAnnesi elalin bende merak ediyorum 5 ay 1 günlük olduk daha hiç bi şey vermedim 5.5 aylık olunca tadımlara başlayayım diyorum
elalin Teemo07 tadimlar 3 gün kuralı yaptım bitmek üzere canım sonrasinda vereceğim ölçüyü merak ettim
_____ elalin ben anne sütü verdikten yarım saat sonra bebeğim ne kadar yemek isterse o kadar verdim bazen az yedi bazen çok ama genel olarak iştahlı bir bebek olduğu için başladıktan 15 gün sonra 2 öğün vermeye başladım
Kirpigiller elalin bence bı miktarı yok her bebek farklıdır ben bebeğimin istek ve ihtiyacina göre ne kadar olması gerekiyorsa o kadar veriyorum. Yemek istemediği an bırakırım yemek istiyorda yediği kadar veririm