Taze_anne1 Kızlar bebeğim bugün tam 3 aylık iki gündür çok huyduzdu normalde akşam 7 dedin mi uyur uykusunda beslerdim beslenme saatleri düzenli çok mutlu bi bebekti 2 gündür baş edemiyorum diyebilirim büyüme Atağı olabilir hesapla bak dediler evet büyüme atağı haftasıymış bu dönemde neler yaptınız nasıl daha az şiddetli atlatmasını sağladınız
Deniz95 Taze_anne1 inat,sinirli,herkese eline ne geçtiyse fırlatıyor, yemek yememe,uyumak istememe,durduk yere ağlama,kendini yerlere atıp kafasını vuruyor bunlar 2 yaş canım
aslansmomm Taze_anne1 4 aylık, sürekli sebepsiz ağlıyor, gece saat başı uyanıyor ve asla emmek istemiyor aslaa😭 bu atak beni mahvetti ne kadar sürücek bilmiyorum. Normalde çok sakin gece boyunca kesintisiz uyuyan ve memeye çok düşkün bir bebekti. Dünyamız tersine döndü🥺
elifkoyunbakan Deniz95 ben şuan 4. Ay atağıyla baş ediyorum daha doğrusu edemiyorum kendimi parçalayasım evdeki herşeyi tekmeleyip kırmak istiyorum sürekli geçicek diyorum içimden ama çok zor
Deniz95 Taze_anne1 şuan 2 yaş sendromunu dibine kadar yaşıyoruz çok felaket birşey sabır çekiyorum hergun kızmamak için,4 ayda çok kötüydü ama ne yaptıysamda hiçbir geçirmedi o dönem bitesiye kadar
Taze_anne1 Deniz95 şu an 3 aylığız vee dediklerini yaşıyoruz sürekli ağlıyo mama içmiyo uyumak istemiyo
neslicanben Taze_anne1 biz de aynı durumdayız. Bir de benim bebeğim prematüre. Geçen cumaya kadar beşiğine koyardım kendi uyurdu şimdi imkansız bas bas bağırıyor ağlıyor. Omzuma yatırıp sakinleştiriyorum omuzuöda uyuyor beşiğe koyunca yine uyanıp ağlıyor😬
Deniz95 Taze_anne1 gerçekten çok zorlu dönemler anlıyorum seni biraz zaman biraz sabır başka yapıcak birşey yok inan ki
neslicanben Taze_anne1 saat 4 de kalktı daha 10 dk önce uyudu hatta uyumadı bayıldı resmen uykusuzluktan ağlamaktan😔 umarım çok uzun sürmez
Deniz95 elifkoyunbakan yaşayan biri olarak diyorum çok çok zor gecicek biliyorsun ama bitesiye kadar o dönem seni senden alıyor,şuan 2 yaşında artık kendi kendime terapi uygulamaya başladım 10 kadar sayıyorum falan sakinleşmek için bazen odadan dışarı çıkıyorum sakinleşince dönüyorum