Mldasel Kızlar anne sütü veriyorum önce az emiyor sonra mama veriyorum içmiyor boşa gidiyor sizler nasıl yapıyorsunuz lütfen fikir verin
ZeynepHazal07 Mldasel benim bebegim de 2 aylik önce anne sütü veriyorum doymuyor yarim saat emzikte oyalaniyor sonra 100cc mama veriyorum ikisini üst üste yapınca almıyor öğürüyor
Suleasya Mldasel bebeğiniz aç değildir o zaman . Cunku asla bir bebeği aç birakmazsin yıkar ortalığı. Belki de sutunuz yeterli geliyordur. 2 aylık bir bebek 4-5 saat aç kalabilir demisti doktorum.
Bidam Memede tutan ama az duran bebekler icin eds cok guzel yontem becerebilir misiniz bilmiyorum cunku ben yapamadim bi bakin derim
Mldasel Suleasya kilo almamış bu ay kontrolunde ama pek yada ebe beni tedirgin etti 2 ayllık bebeğin kilosu kaç olmalı
Suleasya Mldasel bebeğiniz kac kg doğdu ve şuan kac kilo ? Önemli olan doğum kilosu o baz alınarak hesaplama yapılması lazim
Mirena ZeynepHazal07 biz de 2 aylığız hala çok aç olsa bile 2 ölçek içiyor her bebek farklı geeçekten
Suleasya Mldasel bebeğiniz zaten maşallah iri bir bebek olarak dünyaya gelmiş. Xok fazla kilo almasını beklemeyin minimum 500 gr alması lazım aylık. Eğer her ay 500 gr alıyor ise sıkıntı yok (doktorum hep öyle diyor )