Tiredmomy Babyilk devam sütü aldım oğluma beğenmedi daha önce de vermiştim içmiyor sevmedi 21 aylık bu arada 1.5 yaşında denemiştim sevmedi hala daha öyle
Aslmra80 Tiredmomy çok pardon şu ile karıştırıp mi denediniz kabız olmaması için yoksa normal bisey katmadan mi verdiniz
Aslmra80 Tiredmomy ben şu ile karıştırıp vermiştim ne kadar sağlıklı onu merak ettiğim için sordum. Ben cicibebe atmıştım tat versin diye bir yada iki tane icmisti
Tiredmomy Aslmra80 sabah gene denedim hiç beğenmedi içmiyor böyle yasaklı şeyler işte sonradan verdin mi de asla ağzına sürmüyor çocuklar
Tiredmomy Aslmra80 benim oğlan biraz değişik nasıl diyim inat takıntılı portakal suyundan başka bişi içmez sanmıyorum değişmiycek yani 😬
Hande-ege Babyilk inek sütünü vermeyin 1 yaşından önce. Hele pastorize olmayan süt ürünlerini hiç vermeyin. İnek sütünün 1 yaşından sonra da çok faydası yok zaten
AslanannesiAyse Babyilk ben ek gıdaya başladığımız zaman çiğ sütü biraz su ile karıştırıp sütlaç yapıp yediriyordum sonra burdan öğrendim 1 yaştan önce verilmez diye bende bıraktım şimdi 9 aylık olduk çok şükür en çok sevdiği şey taze yoğurt hergün 1 kase yiyor 😉