Bugram_5 Kızlar ya oğlum meme ,mama devam ediyoruz 17 ay 18 günlük inek sütünü içmedi biberonu kaldırdı attı bende nesquikle denedim bitirene kadar içti acaba bi sıkıntı olurmu ya böyle içiren varmı 🤷♀️🤭
Pinky35 Bugram_5 küçük değil mi.. 17 aylık sonuçta ek gıda yeterince alıyordur zaten 😌 benim kızım 16 aylık daha öyle inek sutu hiç vermedim..
Bugram_5 Deletedmom0099 şu toz olanlardan canım o çerez gibi olandan yedirmedim yedirmem de bi kere kuzenim yerken tabakta kalmıştı suya girince sünger gibi oldu almadım yani ondan da şu toz olandan 🤭
Bugram_5 Danerys cici bebe denedim yok ,muzlu süt yaptım yok onuda sevmedi normal hazır süt denedim hani acaba inek sütü mü istemiyor diye yok onu da içmedi ama işte bide aklıma bu geldi içti 🤷♀️🤭
Bugram_5 Pinky35 doktorumuz yavaş yavaş başlaya bilir dedi zaten biberonla içiyor oda 90 cc olarak 1 defa günlük nescuikle sevdi şu 90 cc ye şu mama kaşıkları varya onunla bir kaşık koyuyorum canım toz olandan 🤭
Deletedmom0099 Bugram_5 anladım toz olduğunu canım ama çok katkılı onlar evde bebek bisküvisi yapıp içine atabilirsin sütün ısısıyla eriyo tat veriyo
Bugram_5 Waffle şu mama kaşıklarıyla koyuyorum tam da dolu olmuyor Aynn bi süre içsinde az az azaltırım artık 🤭
Bugram_5 Pinky35 1 yaş kadar bende vermedim ama daha yeni yeni başladım 1 sefere mahsus Canımm günlük 🤭
Danerys Bugram_5 valla inanırım karşısına geçin ımmmh ımmıh diye için 😅 bizimki küçük daha formül mama içerken biz düz süt içtik aynısı diye
theAna Bugram_5 nesquik tatlı olunca sevmiştir ama faydalı olduğunu sanmıyorum. Yerine bal falan koyabilirsiniz,
Nrgs Bugram_5 nesquik yerine pekmez veya (veriyorsanız) balla içirebilirsiniz ya da meyve püreleriyle tatlandırabilirsiniz, nesquik kadar şekerli bir şeyle içmeye alışırsa sonradan normaline alıştırmak daha zor olur
Bugram_5 Nrgs Ewet pekmez de geldi aklıma ama ikisi biriminin vitaminini kesiyormuş önermiyorlar pek ikisini bir arada 🤭
Dilaylaa İnek sütü gerekli bir besin değil yararı değil zararı var haftada iki bardak içmesi yeterli demişti doktorumuz. İnek sütü yerine peynir yoğurt kefir ayran olan süt ürünlerini tüketmesi çok daha faydalı olur. 💕🌼
Bugram_5 Dilaylaa yararı neden olmasın ki ilk defa sizden duyuyorum yani tabi süt ürünlerini tüketiyor şükür onları seviyor☺️