Alaranaz Kızlar dudaklarımda uçuk ve kuruluk oldu , en kısa zamanda nasıl geçer ? Etkili bi çözüm var mı ? 💜🙏🏻
Deletedmom484545 Alaranaz tahta kasık ısıtıp üstüne basarak dldmdödödödm hahahaha herkes ilaç önermiş 😄
Demirac19 Alaranaz ben uçuk çıkacağını hissettiğim an hemen Hindistan cevizi yağı sürüyorum çok etkili ama sürekli sürmek gerek
MinnakPanda Annem ucuk ilacı kullaniyordu ama daha fena oluyordu. Dün bize geldi bebeğimin hametan kremi var ondan sürdü gidene kadar. inanır mısın 1 günde çok fazla toparladı. Büzüştü böyle yarasi baya geçti iyileşti. Dene bakalım hametan
Alaranaz MinnakPanda o kremi duymuştum evimde yok şuan ama yarın kayınvalideme gidicem orda var sürerim hemen
Guzelkizimbenim Alaranaz uçuk kremleri uçuk çıktıktan sonra ise yaramıyor tahta kaşığı isitip bastırın yada sarımsagi ezin ucugun üstüne koyun baya yakıyor iyi geliyor bide batikon çok iyi kurutuyor
Danerys Alaranaz korkutarak geçer. Demir kaşık daha etkilidir ama illa sıcakla korkutmana gerek yok. Buz koyunca da geçiyor
Alaranaz Guzelkizimbenim sarımsak kokusu sevmiyorum hiç 🤷🏻♀️ Ama bi arkadaş daha tahta kaşık demiş onu denicem şimdi.Nasıl yapıcam kaşığı ocakta ateşe tutup sonra dudağıma mı deydiricem
Alaranaz Danerys korkuyla geçmez bence çünkü hem uçuk hem kuruluk oldu yaraya dönüştüler 😂 ama bu kaşık olayını denicem şimdi
Danerys Alaranaz yok uçuğu korkut kendini değil 😅 yani uçuğa soğuk ya da sıcak bir şeyi pat diye yapıştır.