Yqmrogzhn Bebeğim iki aylık ilk Aptamil mama kullandım çok gaz ve kabız yaptigi için Bebelac golda geçtim onuda bebeğim begenmedi öğürdu şimdi ise golden goat aldım bunu sevdi içiyor fakat kabızlığı daha çok artı kakası köyü yeşil oldu ve ağlama krizine girdi eşimden gelirken hip mama istedim acaba kullananlar memnun mu sindirimi kolaymi açıkçası sma ile hipp arasında kalmıştım bu arada bebeğim kakasını 3 ila 4 gün arayla bir defa yapıyor
AntiFilozof Yqmrogzhn hipp kullanıyordum çok memnunduk 9 aydan sonra bebivita kullanmaya başladım 1 yaşında şuan gelişimi güzel
Yamacseymen Yqmrogzhn 3 buçuk aylık hipp organik combotic kullanıyoruz çok severek içiyor. Bı ara Bebelac denedim çok kustu hipp ne kustursu ne kabız yazdı
Kbse Yqmrogzhn sma optipro oglumun hem gazina hem kabizligina iyi geldi ve kolikti oğlum. Ondam once bebelac gold kullandim 1 gün dahi karni yumusak olmadi ama sma ya geçince 3 saat sonra karni pamuk gibi oldu 20 eyluldem beri sma😍
Emelingoo 6 aylık hipp organic combiotic kullanıyorduk bu zamana kadar. 15 gündür falan hipp organic kullanıyoruz. Çok severek içiyor bebeğim.
Deletedmom_20 Yqmrogzhn doğduğundan beri hipp kullanıyorum memnunum bize yaradı. Sma denedim mukuslu kaka yaptı kestim mecbur
Rabiasavas Yqmrogzhn bebeğim 2 aylık kaka yapmiyodu üç dört gün hipp mamaya geçtik günde iki defa yaptığı oldu
Dilaylaa Golden goat kullanıp hata etmişssiniz keçi sütü içerdiği için sindirimi çok çok zor oluyor, arkadaşım denemişti bebeğinde bir kez içilmesine rağmen mahvoldu bebek . Biz iki yıl sma kullandık çok memnundum her konuda sma öneririm size.