YigtnAnnesi Kanında idrarinda skmti yok ama ateşi çıkıyor anlam veremedik acile gittiik şurup verdiler gönderdiler neden böyle anlamadım kafayi yiyeceğim düşmüyor ateşi Corona testide verdik daha çıkmadı canım yanıyor 😟😟😟
bayankitapkurdu YigtnAnnesi diş olabilir mi? Benim oğlum 1 hafta önce mide bağırsak enfeksiyonu geçirdi. İshali başlamadan önce ateşi vardı. Biz de önce dişe yorduk ama tahmin etmediğimiz şey çıktı. Sudan kaynaklı olduğunu düşünüyorum ben. Biz hazır su içiyoruz kayınvalidemler dolduruyor bir yerden. O bize iyi gelmedi
YigtnAnnesi bayankitapkurdu evet bende sudan ve dişten dusunuyorum eşim şimdi acile gitti kayinvalidemle 😟ilaç yazmışlar tekrardan
Kralkralice YigtnAnnesi ay o çok ateş yapar canım antibiyotik vermiştir doktor kesin o hemen geçiriyor muhtemelen dönüşümlü olarak ateş düşürücü vermişlerdir
Aslmra80 YigtnAnnesi boğaz enfeksiyonu ateş yapar cumartesi kızımda ateslendi inan ateşini dusuremedim ne yaptıysam düşmedi eni sonu acile götürdüm bir iğne yaptılar öyle dustu
bayankitapkurdu YigtnAnnesi yaa o kadar yüksek mi. Hiç mi düşmüyor. Çok üzüldüm. Çok çok geçmiş olsun 😞 mutlaka haberdar et beni 🙏🏼