Fatosss11 Kızım 6.aya gırdı buzamana kadar mama emme seklınde ilerle dık meme reddı yaptıgı zamanlar ac kalmasın dıye mama verıyordum herneyse suan ıyıce goguslerım yumusadı eskısı gıbı dolu degıl rezene ıcıyorum fayda etmıyor ancak cok asırı serbetlı seyler yersem çoğalıyor ne yapcagımı sasırdım sız neler yapıyor sunuz
Derya-Anne Fatosss11 benimde sütüm iyice azaldı artık hatta bugün sol göğsümden yok denecek kadar az geldi süt oğlum biraz emince ağladı sıktım baktım her zaman ileri doğru fışkırırdı bi damla ucuna çıktı sadece bizde 6 ay 23 günlüğüz hiç mama vermedim şimdiye dek ama böyle giderse bende mamaya başlıycam gibi duruyo sık sıkda emziriyorum halbuki ama . Başlaması bisey değilde benim oğlum biberon emmeyi bilmiyo öğrensin diye suyu biberonla veriyorum 2-3 defa çekip bırakıyo ısırıyo oynuyo
afraninannesii Fatosss11 su+dinleme başka bir şekilde artmıyor maalesef. Bir de sürekli emzirn süt olsa da olmasa da. O şekilde de artacak
Yasemin38 Fatosss11 bulgur dereotu incir hurma tahin-pekmez helva yeşillik yulaf ve bol bol su içmek günlük 2.5 3 litre kadar süt artırmak için ve Sık sık emzirmek
Fatmacesurr Fatosss11 mercimek, ısırgan otu çayı , incir uyutması, üzüm kayısı kompostosu, boza , malt içeceği, tahin, ıspanak , dereotu ,
Gamzemcd0138 Bol bol su iç ve dinlen ve çocuğuda sürekli emzir birde dere oyu yarım Demet ye veya hepsini doğra gel geç onu at ağzına arkasına su iç bak nasıl oluyor süt
Fatosss11 Gamzemcd0138 denıcem canım ama uyuyamadıgım ıcınde azaldı farkındayım bunun 5 aydır 4 5 saatlık uykuyka duruyorum valla
Fatosss11 Derya-Anne meme reddi yasadıgım zaman azaldı ıyıce sagsamda emmesı gıbı olmuyorduartık sadece gece anca emıyor gunduz emerse geceye kalmıyor bılmıyorum nolcakk boyle
Derya-Anne Fatosss11 benim o kadar değil çok şükür ama oğlum ilk doğduğu zamanki gibi sık sık emdiği için hemen birikmiyo sütüm. Bide ben emzirme saati oluşturmadım hiç her istediğinde emzirdim kızım emmedi oğlum bari doya doya emsin diye hiç saat tutmadım ne zaman isterse o zaman emzirdim hala öyle yapıyorum ve sık sık emdiği için artık eskisi kadar çabuk birikme olmuyo göğsümde. Sütüm azaldı diyince eşimde sürekli laf sokuyo sigaraya önem vereceğine süt yapacak şeyler ye diye alıp getiren olsa yiycem zaten ama herşey en başında hevesti sadece yoğurt yemeye süt içmeyle süt birikmiyo en azından bende öyle
Fatosss11 Deletedmom5284 yumusadı gögsum elimde tutuyorum sınırlenıyor dolu dolu gelsın ıstıyor bırakıyor sonra malesefff
afraninannesii Fatosss11 çıplak emzirin duşta emzirmeye çalışın. Teninizi hissetsin. Doktorunuza danışın belki takviye verir. Benim doktorum vermişti ilaç ismini söyleyemem sizde etkisi Farklı olur. O yüzden doktorunuza danışın. Sütünüz artar inşallah☘️
afraninannesii Fatosss11 ilacın yan etkisi süt hormonunu çalıştırması. Direkt süt arttırmak için kullanılmıyor
Nscaslan34 Fatosss11 e bebekte Milk tea vitamoms ve promalt cok iyi geliyor. Galactago iyi geliyor bol su içmek. Birde rezene sut yapiyor gaz da çıkartıyor ama doktorumuz önce gaz yapiyor oyle gaz çıkartıyor demişti o günden sonra kullanmadım gaz sorunu da bitti oyle