Mrv_Kml_Ygz 8,5 aylık bebeğime yedirmiştimDün patates havuç ve tavuktan püre yapmıştım ama kalmıştı buzdolabına koydum öglen çıkardım yesin diye bozulmuş biraz yedi ama bişey olur mu
deniz-95 Mrv_Kml_Ygz 114 Zehir danışma hattını arayın. Orada doktora yönlendiriyorlar sizi. Onunla konuşursunuz. O zaten ne olduğunu, belirtileri vs soruyor. Duruma göre gözlemleyin ya da hastaneye gidin der.
Hgk Gıda zehirlenmeleri 72 saat içersinde ortaya çıkar bebeğinizi takip edin kusma ishal vs olursa sağlık kuruluşuna başvurun
Mrv_Kml_Ygz Zubidubi vermeden tadına bakmak aklıma gelmedi sonradan bakınca anladım, anlayinca da vermedim zaten
luciferrr Geç mi koydunuz dolaba çünkü bozulması imkansız bnde 2 günlük yemek yapıp veriyorum bozulmuyorda
susiron Mrv_Kml_Ygz bak arkadaşım diyeceğim şeyi yanlış anlama elbette git bozuk çürük şeyler yedirt demek değil bu karnını doyuramayan belki agrimis bozulmuş kaç günlük yemekleri yiyen nice çocuklar var 1 gün dolapta kalmış yemekten bişey olmaz Allah’ın izniyle üzülme zamanla bazı şeyler dahada çok şey öğretiyor insana .