Balteknem Kullanan yan etkileri neler ferro sanol kullandım dişlerinin rengi değişti doktorda ferifer verdi yapmaz dedi ama çok endişeleniyorum
Asuyar Balteknem 7.5 yasında kızıma kullanıyorum yaklaşık 3 aydır. Şuanşık bırsey olmadı dişine. Zaten bir ay daha kullanıp bırakırız sanırım.
Sosyolog_ Balteknem ben vermedim çünkü kafama yatmadı açıkçası çocuğun değerlerine bakmadan kan ilacı veriyorlar dişlerine leke yaptı bir de çocuğun her yeri kıpkırmızı oldu onun yerine bir çay kaşığı doğal pekmez verdim
Balteknem Ikikizkardes benimde ferro yaptı 3gunde inş ferifer yapmaz genelde ferifer halkında yazılmamış araştırdım ama tereddütluyum
Balteknem Asuyar bizim 3gun ferro kullandım doktora dedim ferifer verdi değiştirdi başka doktor vermişti onuda siyah oldu resmen dişleri vajinadada sivilcelenme ve kziariklik oldi napcam bilmyrm acıyı diyor silerken
Ikikizkardes Balteknem kan ilacı yerine ben pekmezin içine limon sıkıp veririm yada muzu ezip içine kamış pekmezi üzerine dövülmüş ceviz onuda mandalinayla yediriyorum şuan kan değerleri iyi durumda
Ikikizkardes Balteknem ilaç çok kullanmıyorum aslında bilmiyorum sürekli olmadı için mi ama ben kullandigim zaman üzerine su verip ağızıni çarkalamasini istiyordum
Balteknem Bende eğer bunda şikayetlerin devam ederse petmez düşünmüştüm ac karnına sizin dedinizide yaparım teşekkür ederim çok ya bende ilaç sevmyrm ama işte kansızlık olayı zor çocuklarda birde dış çıkıyor üstüne beraber çok zor
Ikikizkardes Balteknem evet tabi kansızlık önemli ama bide yiyorsa eğer çikolata yada paketli ürünler onlarda kansızlığa neden oluyor, yedikleri azıcık yemeklerin bile vitaminini almasına engel oluyor öyle şeyler malesef
Ikikizkardes Balteknem kamış meyvesi var uzun bambuya benziyor biraz onun suyunu sıkıp pekmez yapıyorlar şerbet yapıyorlar çok faydalı
Balteknem Ikikizkardes allahım ne çok faydası varmış araştırdığım kozalak şurubu gibi çok sağolun bunu aktarsa bulabiliriz degilmi
Ikikizkardes Balteknem hiç bilmiyorum bizim orada kendileri yapıyorlar bide pazardan da almıştık ama aktarlarda olur mu bilemiyorum vardır büyük ihtimalle 🌸
Sosyolog_ Balteknem bizim bakılmadı sağlık ocağında verdiler bize🤔, değerleri normaldi çok şükür ben yine de pekmez veriyordum bağışıklığı için
Ikikizkardes Balteknem yok ben çok paketli ürün yedirmiyorum bazen arkdaş ortamında görürse izin veriyorum 3 ay önce bakıldı değerleri iyidi
Balteknem Ikikizkardes bende arkadaş ortamında ve süprizlerle arada sağolun aktara bugün gidip bakicam