Oyku2045 9 ay 12 günlüğüz canı isterse sırt üstünden yüz üstüne dönüyor ama yüz üstüyken sırt üstüne dönemiyor
afraninannesii Oyku2045 benim kızım 11.aya kadar sadece oturmayı biliyordu. Hiçbir yana dönemedi bile 😬 ama 11.ayda emekledi ve ardından 12.aya girmeden yürüdü. Böylelikle dönmeye de başladı. Gelişim de bir sıkıntımız olmadı kafanıza takmayın ama yine de drye sorun
demirboy Oyku2045 siz yine de başka dr a da sorun Instagramda takip ettiğim dr lar 7 aya kadar dönmelidir diyor tabi bu illa şart mıdır bilemem ama 7 aya kadar dönmelidir diye cevaplıyorlar. Desteksiz oturabiliyor mu
kullanici13425 Her bebek dönmek zorunda değilmiş.kardeşimin çocuğu hiç dönmeden emekledi dr her bebek farklı dedi. Benimki 6 aylık yeni yeni tam tur dönüyor
Oyku2045 afraninannesii yaa o kadar mutlu oldum ki cok teşekkür ederim peki 9.aya kadar dönmeleri gerekir dıyorlar sızın doktorunuz ne demişti
afraninannesii Oyku2045 öyle bir gereklilik olduğunu düşünmüyorum. Korkuyor olabilir. Çünkü yataktan düşer gibi olmuştu. Ondan cesaret edememişti. Doktorum normal diyordu🥲