bakma-bana4 Antibiyotik haricinde balgama ne iyi gelir balgam atmasına ne iyi gelir arkadaşlar nolur yardım edin
Merve bakma-bana4 çok geçmiş olsun. Bi hareket vardı ismini hatırlamıyorum o çok yardımcı oluyordu balgam çıkmasına. Belki sağlık bilgisi olan bi annemiz görür cevap verir 💛🌼
Zehraeymenn bakma-bana4 yüz üstü çevirip postural drenaj deniyor sırtına yukarı doğru süpürür tarzda vurun uyurken soğana karanfil batırn koyun baş ucuna burnunu sürekli açın cok gecmıs olsun…
Isbtlzmr bakma-bana4 Udi hindi yağı var mı elinizde? Yoksa temin edin. Tam bir şifa deposu. İyi gelir inşallah. 1 çay kaşığı içirin tok karnına. Sarımsak ezin zeytinyağı ile karıştırın ayaklarının altına sürün. Geçmiş olsun.
bakma-bana4 Merve Postu sabitleye bilir misiniz en azından bilgisi olan hemen postu görür ve cevap yazar lütfen 🥺🙏
NazliHilal bakma-bana4 bilemedim ki canım Başka ne iyi gelir tam yıkama yapıp otri bebeyle çekiyoruz. Çok balgam varsa hava vermek gerekir
bakma-bana4 Herşey için teşekkürler şuan ayağımda sallıyorum çok tıkandı kustu balgam attı ama yine balgam oluştu
petitehatunn bakma-bana4 elma kabuğu çayı benim kızımın balgamını atmasındaki en iyi yardımcım valla iki elmanın kabuğunu soyup 1 su bardağı suda kaynatıyorum iyice kalanını kızıma içiriyorum. (bizimkisi de genellile kusarak balgam atanlardan bu arada çayı içince)
HKyhn bakma-bana4 udi hindi yağını burun deliklerine birer damla damlatın soğan sarımsak rendeleyip içine bal çörekotu yağı koyun ayak altına sürün Ballı ıhlamur Elmaları kabuklarıyla doğrayın kaynatın içine çubuk tarçın ve karanfil koyup içirin