Mihrimahveannesi 16 gün oldu normal doğum ile doğum yaptım. Günlerdir ellerim ayaklarım bacaklarım inanılmaz kaşınıyor içinden kabarcıklar var. Basına gelen var mı nedendir
frambuaz Mihrimahveannesi aynısı bendede oldu canım doktora gittim hemen krem verdı ıkıncı gune gectı cok kotu kasınıyordu aglıyordum kasıntıdan ama kremler kesti kasıntıyı hemen gectı cok kotu bir kasıntı
Saricizgilibeyazev Mihrimahveannesi ben sezryan olduğum halde oldu kaşıntı 1. Doğumda da 2. De de bi ara sormuştum hatta Burda da .. kaşıdıktan sonra kabarma oluyor Mu
Deletedmom8453 Mihrimahveannesi Isırgan otu al hemen Aktardan kaynat çay gibi iç sabah akşam asla geçmez yoksa
Mihrimahveannesi frambuaz kaşıntı kremi kullanıyorum sağlık ocağına aradım yazdırdım da geçmedi hastaneye de gidemiyorum bebekle tekim valla aşırı kötü bi kaşıntı gerçekten
Mihrimahveannesi Saricizgilibeyazev evet kaşıdıktan sonra da kabarcık oluyo. Bacaklarımda kabarcıklar var ellerim ayaklarım içinden kabarcıklı kaşıdıkça kabarcık çıkıyor
ipekbocugu Mihrimahveannesi bir bölge kasinip kabarıp yarım saat içinde geçiyor mu Bende de oldu alerji hapı kullanıyorum 7 aydır geçmedi Birşeyleri çok mu kafaya taktınız stresten oluyor genelde
Mihrimahveannesi ipekbocugu çok fazla stresliyim evet ama doğum öncesinde de vardı kaşıntı sonradan geçmişti ama bir haftadır tekrar başladı ama öyle bi kaşıntı da değil içten kabarcıklar var kaşıdıkça kabarcık çıkıyo kanıyor resmen
ipekbocugu Mihrimahveannesi kurdeşende bir bölge kaşınıyor sonra orası böcek ısırığı gibi kabarıyor nokta nokta sonra yarım saat içinde geçiyor başka yer kaşınıyor el ayak ve kafa sadece kaşınıyor
NurY Mihrimahveannesi kendisi geçti , ben bilmiyordum yani yeni dogum yapmanın heyecanıyla doktora gitmeyi düşünemedim iki üç ay kadar sürdü
Mihrimahveannesi NurY dayanılacak gibi değil ki kaşıntı yoluyorum resmen gideceğim hastaneye ama bebeğimle tekim gidemiyorum
Mihrimahveannesi ipekbocugu kafamda kaşıntı yk el ve ayaklarım kaşınıyor. Bacaklarım da da kabarcıklar var ellerimde ayaklarımda kabarcık içten dışarıdan değil