daisymomm Adtmoms çok kullanışlı oluyor ama o kadar yüksek fiyatlı almaya gerek yok bence. Uygun fiyatlı bütçeye uygun olanlarda var.
Adtmoms daisymomm bende o yüzden kararsız kaldım açıkcası ama o kadar parayı verdiğim zamanda güzel bir şey olsun istiyorum araştıracağım teşekkür ederim🤗
Sare35_ Adtmoms bizimkinin tekmelerinin güçlü olmasına rağmen kırılmadı bilmiyorum artık 8 aylık bak halen kullanırım
Adtmoms Sare35_ gerçekten mi ayy şans o zaman biraz inşallah bende kararsız kaldım ama araştıracağım🤗
Sare35_ Adtmoms yinede uygun fiyatlı bir şey al canım ama piyanolu olan bayag oyalıyor işte hem ses hem görüntü oyuncak olduğu için bide fiyatlar çok pahalanmis bugün ebebekde indirim var oyuncaklarda kaçırma derim o piyanolu için
Adtmoms Sare35_ çok teşekkür ederim evet indirimde ama kararsız kaldığımız için biraz bekleyelim dedik inşallah bir sonraki indirimde alırız🤗
Nisatkbs06 Adtmoms bende yeni aldım 1 hafta olmuştur belki ebebekten ninibaby aldım çok güzel biz çok beğendik kızım severek oynuyor tavsiye ederim hem şuan indirimde kaçırma