Nejlavrl Arkadaslar oğlum çok hareketli bir bebek ama oturmuyor kendini arkaya atiyor direk mama sandalyesinde oturuyor 15 20 dk ama oynarken falan asla oturmuyor koltuga tutunup ayakta duruyor sürekli ziplamak istiyor ama oturmuyor
Eso3565 Nejlavrl bizimkide 8 aylik yeni yeni oturuyo ama emekleme pozisyonu alinca aglamaya basliyo emeklemesi yok bizimkininde
Sedefe Nejlavrl benimki de 8 aylık desteksiz oturmuyor canım arkasına yastık koyuyorum geri geri atıyor kendini
Metee1616 Nejlavrl gayet normal tavsiyem doktor Alev Oğuz kutlu nun bebek oturmasıyla ilgili videolarını izleyin içiniz rahatlasın bu geriye atmayla ilgili konuyada değiniyor YouTube de var
Badehandeyldz Nejlavrl vallahi benimkide. Normalde oturmayı biliyor ama hep bi sağa sola tırmanim emekleme cabası yüz üstü düşüyor bu seferde ağlıyor bezdim🤦🏻♀️ 9 ay 3 günlük oğlum
Nejlavrl Oglummmmb ya o kadar hareketliki 5 dk durmuyor 360 derece döne döne gezer evin icini ama oturmuyor doktor sizden kaynakli diyor ama oturtmaya calisiyorum oturmak istemiyor annemi cagirdim babaannesini cagirdim siz oturtun ben beceremedim herhalde diye yok onlarda basaramadi oturmak istemiyor bi türlü atiyor kendisini arkasina
Mustafayigitvebeytugannesi Eso3565 benimki de 11 aylıkken emekledi 13 aylıkken yürümüştü hatta ilk dişi 9 ayllikken çıkmıştı. Bunları sıkıntı yapmayın herşeyin bir zmani var. 😊
Nejlavrl Sedefe benimkide ayni ya saglik sorunu yok doktor sizden kaynaklidir diyor ama oturtmaya çalışıyorum oturmuyor ben ne yapabilirim
Oglummmmb Nejlavrl ayy aynı benım oğlum asla. Durmaz yerinde çok çok hareketli daha yeni oturmaya başladı hatta tam oturmuyor bile
Sedefe Nejlavrl doktora söyledim desteksiz oturamıyor oturunca ellerinden destek almaya çalışıyo dedim o zaman hiç bir sıkıntı yok demişti bana. Yürütece koyduğum zaman peşimde mutfak oda geziyor, dönerek evin her köşesine gidiyor
Nejlavrl Sedefe benimki oturmak istemiyor tek sorunu istememek nefret ediyor daha dötünü yere koymadan ayağa kalkmaya çalışıyor oturtmaya çalıştığımda ya
Nejlavrl 2guzelinannesi valla ne yaptiysam olmuyor ya o kadar hareketli ama asla oturmak istemiyor mama sandalyesinde 15 dk oturuyor odur yani