GiybetReis 12 aylık bebekleriniz hangi kelimeleri söylüyor kızlar? Ben basit şeyler öğretmeye çalışıyorum ama burdan bi feyz alayım😊 bizim klasik. Mama-dede-baba-anne-cici-pisi 😅 (dede bilinçli değil)😅
Alaranaz GiybetReis anne , baba , mama , meme , dede , nine , nene , abba diyor.Ama bilinçli olarak yemek gördüğünde mama diyor babasını gördüğünde baba diyor. Diğer kelimeleri bilinçli demiyor 😂 Bir de köpek gördüğünde hav hav diyo 😂
Hulya99999 Baba ,dede, anneyi başı çok sıkışırsa diyor nene ,al ,birde Elvan Erva kaç yaşına gircek dediğimde böö diyo bir demeye çalışıyor 😂 GiybetReis
JackDaniels GiybetReis Kuşum benim oğlumda 12 aylık. Mamammm diyip duruyor yemek istediğinde😅 su için bumbuuu yapıyor. Birde baba ve annniiiii diyo paçama yapışıp o kadar🙊 bide saçma babıldamaları var ama onları bilinçli yapmıyor tabi
GiybetReis Alaranaz demek ki denilebilir bi kelimeymiş😅 “abla” kelimesinin üzerine gideceğim 😂 kelime kelimedir 😁😁
Deletedmom8453 GiybetReis Anne baba dede nene hala dayı teyze amca babaanne anneanne su ekmek Allahü Ekber ajjqjqj😂 araba otobüs anne kalk baba gel baba yat by by hayır evet kuş aklıma şimdilik gelenler 😂 Anne mama aç Anne Maysa aç
Reyhanesm GiybetReis dede, baba, anne, abla, mama, benim söylediğim bazı kelimeleri de söylemek istiyor ama söyleyemiyor daha