Erva13 Kızlar selaam 😍 çift yumurta ikizi olanlar birbirlerine benzeyenler var mı aramızda acaba? Çift yumurta ikizlrrine hamileyim merak ediyorum cok 😅
Birtekbirciftannesi Erva13 benimkiler benzemiyor 😀😀 biri kumral saçlı biri siyah saçlı biri minyon tipli biri tombik
Nurtalib Erva13 benimkilerin alakasi yok birisi sarisin digeri kumral yüz göz hic bişeyleri benzemiyor huylarida hic benzemez
Erva13 Birtekbirciftannesi ya ben çok istiyorum birbirlerine benzemelerini dualar ediyorum benzesinler diye bir kaç tane çift yumurta ikizlerine denk geldim cok benziyorlardı birbirlerine bakalım nasip sağlık olsunlarda 🤲
Sareee11 Birtekbirciftannesi maşallah ben de 34te yaptım 10 aylığız şu an. Ama emeklemiyorlar hala sizinkiler ne zaman emekledi
Erva13 tineanigra yaa ben çok istiyorum birbirlerine benzesinler instagramda görmüşsünüzdür belki ceren hanım var fenomen ikizleri var onlarda çift yumurta ama cok benziyorlar birbirlerine 🙃
Birtekbirciftannesi Normal zamanlarında doğmuş olsalardı 10ay 9günlük olurlardı ama erken gelmek istediler
Birtekbirciftannesi Erva13 ah bende tek yumurta olmalarını isterdim ama😀😀 sağlıklı olsunlarda kardeşler benzerler
Kelebeklerdeniz23 Erva13 benim iki erkek doğduklarında çok benziyorlardı artık bayağı farklılar biri ben biri aynı eşime benziyor 😄