Demirbebek34 Kızlar merhaba benim kızım 14 aylık 2.bebek istiyorum gerçi kararsızım sizce nasıl olur yetebilir miyim kendi annem üst katımda oturuyor bilmiyorum yetişebilir miyim çok tereddüt içindeyim
Uykusuzhergeceeee Demirbebek34 buna en iyi siz karar verebilirsiniz. Ailenizin ve eşinizin desteği varsa ve kendinizi hazır hissediyorsanız doğurun gitsin 🤓
GiybetReis Demirbebek34 Mesela ben yetemem😅 ama buna siz karar verebilirsiniz. Bebeğiniz sakin bir bebekse sizde enerjik bir anneyseniz neden olmasın.. ufak bi tavsiye bence annenize güvenmeyin. Nasılsa var bakarız diye. Hayat bu. Kendinize güveniyorsanız yapın 2. Bebeği. Sonucta bu cocuklar 20 yasına gelince de maddi manevi bize ihtiyac duyacaklar☺️
birkupalatte Demirbebek34 Bunu en iyi siz bilirsiniz. Ama ben ne anneme ne kayınvalideme hatta eşime güvenerek bile çocuk yapamam. Benim psikolojim önemli. 2 çocuğa yeterim. Ama kendime vakit ayıramam. Bu sebeple 2. yi düşünmüyorum “şahsen”
Minis Demirbebek34 iki cocuga yetebileceginizi dusunuyor musunuz? Arka arkaya okula gidecekler hastane masraflari bez mama masraflari. Ben tekine zor yetisiyorum
Ygznfs Demirbebek34 önceki postunuzda eşim çok ilgisiz dövüyor içki içiyor vs yazmışsınız boşanmayı düşünmüşsünüz. 5 ayda nasıl 2.çocuğa karar verdiniz merak ettim doğrusu
maysa-19 Demirbebek34 bence bı üç yaşı bekle.yasin el veriyorsa.bebegin daha küçük ve büyüdükce daha ilgi göstermen gereken aylar oluyor bence en az bı üç yaş olmalı arasi