Hilalkdemir 2 aydır oto koltuğu araştırıyorum ve kafam çok karışık. 360 derece dönenmi almalıyım bilemiyorum. Siz hangi markahı kullanıyorsunuz?
AytenMina Hilalkdemir biz britax römer kullanıyoruz dönmeli değil. Zaten yana dönüp dışarıyı izliyor ama maddi durumunuz uyhunsa dönmelide alabilirsiniz tabi ihtiyacınıza göre degısır
Dorukcummmm Hilalkdemir önemli olan en az 2 yaşına kadar sırtı dönük şekilde gitmesi ve çarpışma testleri sonucu puanının yani adac puanının güzel olması bence. Biraz biraz bütçeyi zorlayıp britax römer dualfix m i size 0-18 kg aldık çok memnunum şu an için. Yatış ve 360 derece dönme özelliği de var.
Snowglobe Hilalkdemir cybex sirona z almayı düşünüyoruz bizde. Adac testi var isofix li. Ve 360 derece dönüyor. Bence 360 derece şart. Hem bebeği kendine çevirip onu koltuktan almak kolay olur. Hem çevirip Bi şey yedirmek gerekirse yedirilir. Ki blw yaptığım halde böyle düşünüyorum. Hem üstünğ başını değiştirmek bile kolay olur. Yani aslında 360 derece anne babaya kolaylık olsun diye. Yoksa çocuk kafasını çevirip bakar zaten
Deletedmom5284 Dönmeyenden aldım beğendim ama yemek yedirmesi zor oluyor bu yaz için dönenlerden almayı düşünüyorum tatillerde rahat ederim o şekilde
Taze1mom Ben geçen sene joie I-spin 360 aldım çok çok memnunum, biraz kaba bir koltuk ama dönmesi çok işime yarıyor, yatış pozisyonu da çok iyi oğlum 20 aylık rahat rahat sığıyor içine tavsiye ederim 👍
Hilalkdemir 0-18 kg kullanışsız olmazmı 0-36 daha kullanışlı olur gibi geliyo veya 9-36. Zaten 9 kg ya kadar travel pusetinde yatıyor