Senisevmeseydimaskotederdim Bi post açtım yanlış anlaşıldı diş dolgusu sanmışlar hep ben yüze çeneye falan dolgu yaptırmak istiyorum yaptıran varsa lütfen memnunmu nerde yaptırdı fiyat vs bilgilendirebilir mi beni (istanbuldaysa mekan adı lütfen)
Deletedmom484545 Senisevmeseydimaskotederdim sırf kullanıcı adından dolayı sana kanım ısındı sevmeseydim değil sevmesem bu arada neyse . Luvaklinik ve memorial atasehirde Yücel sarıaltın var. Yüzüne naptıracagın çok önemli ucuz olsun siye baska yere gidip ziyan etme. Bu ikisi harika tanıdıklarım gidiyor efsane seyler cıkartıyorlar ortaya
Senisevmeseydimaskotederdim Deletedmom484545 şey boğazına cakal yazdıran kız bir sen iki diyebilir miyiz skkdkdk
Rez Senisevmeseydimaskotederdim ben burnuma yaptırdım bıçak altına yatmaktan korktuğum için fiyat 1.500 TL’ydi bundan 3 ay önce memnunum ama İstanbul’da değil :))
Senisevmeseydimaskotederdim Rez markası neydi dolgunun biliyo musun acaba ve burun büyüyo ucu top gibi oluyo falan dediler burundan caydırdılar beni doğrumu bu
Tweetyy Senisevmeseydimaskotederdim volkan kiyak nisantasinda canim. 1 kez dolgu yaptırmıştım gayet memnun kalmıştım. Bide damlagrambeauty instadan bak memnun kalan arkadaşlarım var. Burun dolgusu yaptirmistim bu arada
Senisevmeseydimaskotederdim Tweetyy ne kadara yapmıştın canım bide burunda istiyodum ama dediler burun büyüyo ve ucuda top gibi oluyor falan doğrumu bu (:
Rez Senisevmeseydimaskotederdim inan markasını bilmiyorum ödem tabiki oluyor en aza indirmek içinde sürekli buz kompleksi yaptım ama onun dışında şişlik olmadı