Babybloom _Nehirim_ düdüklüye bağlı geçen hafta yaptım. 1 saatte pişti, fissler kullanıyorum. Kaynanam mümkün değil 1 saatte pişmez demişti
_Nehirim_ Eşim dün almış normalde market de olan tavuğu 20-30 dk da pişiyordu bu galiba biraz geç pişen bir cins 😅
Balkizlarim Babybloom Köy tavuğu geç piser ama eğer güvendiğin ve bildiğin yerden aldıysanız 1 saate biraz tereddüt etmek gerek 🍁
Balkizlarim _Nehirim_ 1 saat bana çok erken geliyor içi kalın bilemedim 🙈 kısık ateşte sen yinede 2 2,5 saat tut derim 👌😁
BuzluKahve _Nehirim_ 1,5 saatte zor pişti düdüklüde. Kapkara tas gibiydi eti de. Normalde organik tavuk alıyorum 13 dakikada pişiyor. Köy tavuğu diye yumurtadan kesilmiş kart tavukları satıyorlar demişti köyde yaşayan arkadaşım🙄
_Nehirim_ Balkizlarim valla iş yerine getirmişler bizde ilk defa deneyecez o zaman 2 saat de pişirim ben bunu😅pişmezse biraz daha kaynatırım
Babybloom Balkizlarim kayınvalidemin kendi beslediği bikaç gün önce kestiği tavuktu. Kendi deyimine göre onun düdüklüsünde 2 saatte pişiyormuş. Ama fissler düdüklü konusunda baya iyi, 1 saatte mis gibi oldu
Gari_de_Gari_45 _Nehirim_ köy tavukları market tavuklarına göre biraz daha geç pişiyor.Normalde 1 saat duruyorsa,bu 1.5saat durur 🤗
Eslemsi_04 Babybloom tavuğun genc yada yaşlı olmasınada bağlıymış gencse eti taze yumuşak olur daha cabuk pişermiş
Balkizlarim Babybloom Bütün mu atıyorsunuz tavuğu yoksa parça parçami yani olabilir nadir derim ben kayinvalidenin gibi düşündüm bilemedim ✨