Denizarden Merhaba arkadaşlar ✨✨ Bebeğim 3 ay 29 günlük bir saat önce sünnet oldu bundan sonraki bakım sürecini deneyimli anneler anlatabilir mi siz neler yaptınız doktorumuz calpol ve antibiyotik şurup verdi 🙏🏻🙏🏻
SeninAnnenBirMelektiYavrm Denizarden geçmiş olsun. biz sadece calpol kullandik birde ağrı kesici fitil. 3 saatte bir batikon ve yara merhemiyle pansuman yaptık ağrısı oldugundada anestol krem kullandik. Bugün 5. Gün. Doktor bilgi vermedi mi size
Yasemin38 Denizarden biz krem ve calpol kullanmıştık canım 3.5 aylıkken olmuştu oğlumda. Büyük beden bez kullanabilirsin rahatlık açısından. Çabucak iyileşir inşaAllah kuzucuk😊darısı damatlığına olsun
birkupalatte Denizarden Bize antibiyotikli bir krem verdi. 2 gün calpol verdim Günde 3 kez o kremi pipiyi geri sıvazlayarak sürdüm yapışmaması için. 3 gün pet bardak koydum. Altını her değiştirmemde saf zeytinyağı döktüm pipisine. 1 haftayı bulmadan iyileşti. Doktor kabuklanma yapar demişti yapmadı
Denizarden SeninAnnenBirMelektiYavrm bize krem falan demedi hiç sadece ağrı kesici ve antibiyotik şurup verin 4 saatte bir dedi 🤷🏻♀️
Babybus_ Calpol ve anestol krem vermişti bana 4 saatte bir suruyordum ve iciyordum size vermediler mi ?
Babybus_ Denizarden eğer iletişim numarais varsa anestol pomad krem surulmeyecekmi diye bi sorun isterseniz cok geçmiş olsun bizimki suan iyileşme asamasinda