emirinannesiiiiii ben ne yaparsam yapayım masajlar yağlar geçmedi en iyisi karnını ve ayaklarını sıcak tutmak ve ben uyurken karnına sıcak su torbası yasa sıcak havlu koyuyordum çok sıcak değil tabi sıcak su torbasına güvenemiyorsanız ben denemedim ama kiraz çekirdeği kullanabilirsiniz. 4 5. Aydan sonra iyice toparlanıyorlar. Ben çok dara düştüğüm 3.aydan sonra 5.aya kadar biogaia ve sabsimplex kullandım biogaia bir probiyotik bağırsak için canlı yararlı bakteriler içeriyor bence 1 yaşına kadar kullanmanızda fayda var ve sabsimplex gaz damlası benim bebeğiö hem gaz hem kaka problemi vardı yani 3 4 günde bir kaka yapıyordu huzursuz oluyor kakasını yapacağı gün doktorumuz anne sütü aldığı için problem yok dedi gayet normal . Uyku rutinine duşu kesin ekle en iyisi duş yaptırdığın sudan birazcık daha sıcak ama anlarsın dirseğinden kovaya suyu hazırla bebeğini içinde beklet en güzel yöntem buydu kesinlikle dene hem anne karnındaki sudaymış gibi hissettikleri içinde çok rahatlıyorlar bütün vucudunu suya sok biraz ilk başta tedirgin olabilir sorun yapma sıcaklığı kontrol et iyiyse sakinleşene kadar bekle bunu sürekli yap değişimi göreceksin 😂😂
genel itibariyle toparlıyım
sıcak su torbası
her sabah biogaia ve sabsimplex damla
akşamlarıda duş ve kova partisi
Sevgiler 🥰🥰