Emeel Sleepy bebek bezi hangi model kullanıyorsunuz ? Sleepy nin Hangisini en iyisini ? Prima kullanıyordum ama fiyatlar çok yüksek malesef.. Yardımcı olurmusunuz
Nairobim Emeel bio natural kullanıyorum beğeniyorum pamuk sıralaması var sanırım extra-natural-bio natural
Tortilla_ Emeel natural kullanıyorum . gayet memnunum. Bio natural hiç denemedim. Sleppy ekstra da güzel ama bi tık ince.
hogwarts Bio natural kullanıyorum 3 numara memnunum natural Hiç kullanmadım arasındaki farkı bilen yazarsa sevınırım
Emeel Bio natural nerde satılıyor kızlar ? Sürekli internetten almak istemiyorum . Sleepy extra kullandım ama çok ince dediğiniz gibi
Nairobim Emeel her yerde var internette de bulabilirsiniz ben hangisi uygunsa o an işime gelirse birini alıyorum ama bio natural çok çok güzel bi bez primadan geçtik memnun kaldım
Deletedmom_73 Emeel sleepy extra kullanıyorum ama memnun değilim ince bence en iyisi baby turco ve BİM’in bezi
Seherim Emeel sleepy yenilenen bezler kızımda pişik yaptı birçok kişi aynı durumdan şikayetçi iyi araştırın bence 🥲
thecamellia Emeel sleepy natural kullanıyorum memnunum fiyst performans açısından şuan bize en iyi gelen bez bu oldu ama bacaklarına çok iz yapıyor yoksa her bezdemi aynı bilmiyorun
Buse_efe Emeel sleepy farksızmı sanki oda aldı başını gitti ben migrosun kendi markası olam minies i kullamıyorum piyasaya göre çok daha uygun ince olmasına ramen emiciliği çok iyi sızıntıda asla yapmıyor