Biricikkizim Migren için hastaneye gittim depresyon ( lustral ) ilacı yazıyorum dedi ama içip içmemekte kararsızım.Daha önce migren tedavisi gören veya bu ilacı kullanan var mı ??
maysa-19 Biricikkizim ne derece seninki .benim sadece şiddetli baş ağrısı baş ağrısı için yattığımdada 7-8 saat anca geçiyordu.kimininki kusasiya ağrıyor.bahsettigin ilacı bilmiyorum.ama baya siddetliyse bu hap içine sinmediyse başka bı doktora daha git kullanmayacaksan
bebek-kaya Bende de var migren nöroloji doktorum bu tarz ilaçların migrende yan etkilerinden faydalandıklarını söylemişti
Biricikkizim maysa-19 ben 1-2 saat uyuduğunda geçiyordu baş ağrım, çok ağıriyodu ama zonkluyodu başım migrenim tutunca.Her zaman olmuyo acıkınca çok ses olunca strese girdigim sıkıldığım zamanlr ağıriyodu.Arveles içince geçiyordu ya da uyuyunca.
maysa-19 Biricikkizim çok şiddetli değil o zaman.bu ilacı içmeden tetikleyen şeylere dikkat etsen geçer bence.benim raporum vardı.agir bı ilacti içinde 6 tane olan bı seneymis o rapor saglikocagi yazabilsin diye .stres yapan kişileri def ettim o hapı kullanmadım hiç.yani gerek kalmadı.bide dediğin gibi aç kalmamaya çalışırım uzun süre aç kalmamam lazım.yoksa başlar zonklama