Duuyguu Merhaba arkadaşlar 2 buçuk aylık oğlum var. Kakası mukuslu ve ayrıca sert pütürcüklü. Mukuslu olması alerji vardır dedi doktor eğer kan yoksa ve artmazsa bişey yapmaya gerek yokmuş. Bende herhangi bir diyet yapamıyorum neye alerji olduğunu bilmediğim için. Ama bugün farkettim içinde pütürler var ve kum gibi sertler. Bu da alerjide olan bi durum mu? Aynı şeyi yaşayan var mı?
Duuyguu anne34_ rahatsız edecek bir durummudur, yoksa bişey yapmaya gerek yok mu acaba. Siz ne yaptınız?
anne34_ Mukus dediğiniz şey bizde de var sanki ara ara, doktora sormadım ama beyaz pütürxük ten birşey olmaz dediler özellikle sindirilemeyen yağlar dan oluyormuş, yani kanlı ishal bebekte extra bi karın ağrısı kabızlık vs olmadığı için biz birşey yapmadık
Duuyguu anne34_ mukuslu olması bebeğin bişeye alerjisi olduğunda oluyormuş ama kan vs olmayınca bişey yapmaya gerek yokmuş
Duuyguu ofkelisirin sert sert elime gelince bende acaba kaka yaparken canı yanar mı diye tedirgin oldum. Teşekkür ederim içimi rahatlattınız🤗