Muallime1 Güzel anneler,örgün eğitim okuyan var mı ? Okula gidip gelen hatta başka şehire gidip gelen var mı günü birlik ? Yardımcı olur musunuz sorularım olacaktı 🙏🏻🙏🏻🎉🎉
Slyshn Muallime1 ben okudum istanbul üniversitesi ama İstanbul da oturuyorum zaten zor olmadı bnm için
Duygusuz Muallime1 cok istedim ama bebegim oldugu için zorlandığım için aöf tercih ettim auzef Cocuk gelişimi okudum son sınıfım benim yardım edecek kimsem yoktu eger sizin destek olacak anne kayınvalidem vs varsa hiç beklemeyin okuyun
Muallime1 Uraz555 Anladım,açıktan elbet daha kolay olur aktif olarak derslere girilmediği için ama örgün okuyan da vardı sanırım onu merak ettim teşekkürler 🙏🏻
Muallime1 Birponciginanasi Ahahha ne alakası var canım ya ben şey açısından sordum hani gidip gelmek daha zor o süreç nasıl oluyor 😊
Muallime1 Duygusuz Evet çok istiyorum Allah nasip ederse bakacak kişi var şükür okuyan varsa sormak istedim sağ olun 🙏🏻
Birponciginanasi Muallime1 Ben belki uniye gitmiyorum ama delirmek ve delirmemek arasında gidip geliyorum bu da sayılır mi 😂