Scgn24 Oğlum 6 aylık 8200 gram sleepy natural 5 numara bebek bezi aldım. Bez uzun ama bacak kısmı yine oturuyor. Böyle bi sorun yaşayan var mı? Hangi bende böyle bi sorun yaşamayız acaba
Eminerd Scgn24 molfix yada sleppy bio natural alıyoruz hangisi indirmdeyse 😊🙏🏻 14 kilo 6 no kullanıyoruz 😊
Ays0 Scgn24 benim kızım da 6.5 aylık 8370 gr molfix 4+ plus kullanıyoruz. Oturma vs olmadı. İlk 3 ay sleepy kullandık bizde de oturma oluyordu o dönem
Duygusuz Scgn24 baby turco kullanıyorum gece de molfix prima ya da sleepynin 6 no sunu kullanıyorum cünkü gece sızdırıyor gece
Hafizehdjakjx Eminerd bişey sormak istiyorum ama bizde molfix kullanıyoruz 1 numara kullandık 2 ye geçmek istiyoruz ama bebeğimin kilosu pazartesi günü 4100 du sizce 2 numara mi yoksa 3 numara mi almaliyim
Scgn24 Eminerd bio natural de kullandım ama o da biraz oturuyordu. Molfix de oturma sorunu yaşıyor musunuz
Eminerd Hafizehdjakjx 3 numara alın derim biz 1 nodan direk 3 e geçmiştik çok iyi hatırlıyorum 😊 1 ile 2 nin arasında hiç fark yok gibi zaten
Duyulurum Scgn24 her bebeğin vücut tipine uygun bebek bezi farklı olduğu için deneyip bulmanız gerekiyor. Sleppyden memnun olan da çoktur ama iz yapıyor diyen de çok.