Kevoo Kan damlası bebegımde kabızlık yapıyo çok fena çocuğum kıvranıyo probiyotik kullanılıyorum etkı etmıyo🥲
Deletedmom54544 Kevoo onu da değiştir istersen belki senin bebeğine yaramadı. Ocean Microfer ve Sidefer de var doğal temiz içerikli olan. Bunları da deneyebilirsin
Esrmrtsbr Kevoo benimde bebeğim 20 günlük ve 4 gündür kabız..mamadan olduğunu düşünüyorum bı anda bı sancısı tutuyor bı kovraniyor bağırıp çağırıyor ki icim gidiyor kabızlığının geçmesi için ne yapabilirim
Miraaa123 Kevoo evet önerilmiyor oda kabızlık yapıyor bende bestiron kullanıyorum bizde kabızlık yapmadı ama tabi herkes de farkli
Kevoo Deletedmom54544 ocean kabızlık yapıyo dıye aslında bu damlayı yazdı doktor ama Buda kabızlık yaptı
Burcinisp Kevoo bende aynı dertten muzdaribim. Ocean kabuzlık yaptı. Demiri de eksik be tapsam bilmiyorum
Kevoo Burcinisp bana doktor günlük bi kaşık zeytinyağ verebilirsin bişey olmaz dedi ama zeytinyağ da bi işe yaramadı
Burcinisp Kevoo doktorun bize yazdığı bi ürün var. Yan etkisi yokmuş. ¼ şase kullandım. Constipass ismi. Çok sertti kakası yumuşattı ve yaptı.