Yunus_emre Konu disi olacak ama gusul abdestini nasil aliyorsunuz acaba ayrintili olarak yazarmisiniz ben ben evlenince musluman oldum cok arastiriyorum ama emin olmak icin aoruyorum lutfen yanlis anlamayin /)
Zlm Yunus_emre önce ellerimi yıkıyorum sonra özel bölgeleri sonra normal abdest gibi devam ediyorum tabi bssinda gusul abdesti diye niyet ediyorum
obal Yunus_emre niyet besmele 3 kere ağzını yıka 3 kere burnunu sağ omuzdan 3 kere sol omuzdan 3 kere su döküp yıkama ve başından 3 keee su döküp yıkama . eğer ıslanmadığın biyer varsa mesele ayak altın en sonda oralara su döküp çıkıyorum.
Bilge_anne27 Yunus_emre niyet edin sonra özel bölgelrini yıka sonra ellerini yıka yüzük varsa altını ıslat 3 defa ağzını yıka 3 defa burnunu yıka 3 defa sağ omuzdan 3 defa sol omuzdan 3 defa başından su dök Kuru yer kalmamasına dikkat et en son ayaklarını yıka önce sağ ayak sonra sol ayak parmak aralarını falan ıslatın Ben böyle biliyorum
Dr_sertralin Yunus_emre önce niyet edilir sonra güzelcene namaZ abdesti alınır sonra üç kere başa sonra sağ omuza sonra sol omuza su dökülür
Zlm Yunus_emre ikisini ayrı ayrı gerek yok diye biliyorum ben gusül alınca normal abdest te almış oluyosunuz Unutmusum en sonunda ucer kere önce sağ omuzdan sonra sol omuzdan sonra kafamdam su dokuyorum
PembePelikan Yunus_emre gusülden önce normal abdest almak sünnettir , devam edebilirsiniz onun da sevabı başka çünkü ❤️
Yunus_emre Zlm Zlm dogrumu anliyorum once niyet ediyoruz gusül diye sonra elleri yikiyoruz ozel bolgeleri yikiyoruz uc kere agza buruna omuzlara basa sonrasinada namaz abdesti gimi devam ediyoruz en son cikarken bisey deniliyomu peki
Zlm Yunus_emre niyet eller izel bölge sonra namaz abdesti gibi sonra omza başa su dokuyorum ben o şekilde yapıyorum bişi demiyorum ben çıkarken ama duşakabinin içinde su varsa diye çıkarken ayaklarımı bidaha yıkıyorum temiz olmuş olsun diye bı yerde okumuştum yıkandığı zeminde kirli su kaliyosa çıkarken ayaklarınızı yikayabilirsiniz diye
Seyyid_Ali_2021 Yunus_emre Canım YouTube dan bakabilirsin izleyebilirsin internet den görsel video olduğu için daha iyi anlarsın.🌹