Burcuasya denizbebek18 doktorumuz 5.ay destekli oturtabilirsiniz kucağınızda oturur pozisyonda tutabilirsiniz dedi
lyl0742 artcigelin benimkide 3 aylık aşırı derecede oturma isteği var kendini kaldırıyor yattığı yerden resmen hafif oturur pozisyona alıyorum çok mutlu oluyor ama korkuyorum henüz erken diye kanguruya bile koyamadık tam oturma pozisyonu gibi duruyor çünkü Bi sorun olurmu acaba oturtsak
AliKuzey12 Kucagımda oturur pozisyonda oturturdum zaten 3 aylıkken, 5-6 aylarda kendi kendine denemeler yaptık 7 bucuk aylık kendi oturdu birden
denizbebek18 AliKuzey12 benim bebeğim de 3 aylık hiç yatmak istemiyor kucağımızda yada dizimizde durmak istiyor yatırdığımız zaman kafasını kaldırıyor ağlıyor. kucağımda normal şekilde oturtabilir miyim 🤦🏻♀️
lyl0742 denizbebek18 aynısı bende ağlıyor yatmak istemiyor kucağımda hafif oturur pozisyona alınca çok mutlu oluyor yatırınca atıyor kendini geri geri istemiyor kaldırıyor kendi kendine kafasını al diye napcam bilmiyorum korkuyorum da erken diye 3 ay 1 günlüğüz
artcigelin denizbebek18 kalkmaya çalışıyor başını kaldırmaya çalışıyor ellerini tutunca doğrulmaya çalışıyor başını da dik tutabiliyosa zamanı gelmiş
artcigelin denizbebek18 destekli başla oturtmaya youtu.be da Osman gönülal var dinle onu vaktin olursa