Eslimbalkizlarim Kızlar 9 aylık ikizlerim var kahvaltıda neler hazırlıyorsunuz bebislere ben yumurta sarısı peynir zeytin süt cicibebe pekmez karışımı yapıp yediriyorum ama değişiklik olsun istiyorum biraz önerileriniz varmı
lalbg Eslimbalkizlarim aslında 9 aylık oldukları için artık pütürlü gıdaya geçirebilirsiniz yavaş yavaş. Peyniri zeytini yumurta sarısını (9 aydan sonra beyazını verebilirsin demişti doktorumuz bize) minik minik yedirmeye başlayın☺️
ceyhunun_annesi Eslimbalkizlarim zeytin yumurta sarısı pankek tahin gün kurusundan kendim marmelat yapıyorum veriyorum
Lilasever1 Eslimbalkizlarim Eslimbalkizlarim ıspanaklı pankek çok seviyor benim kızda deneyebilirsiniz 9 aylığız bizde
Prenses_annesi22 Eslimbalkizlarim pankek yapıp elıne verın kndı yıcektır küçük küçük dilimleye bilirsınız bn oyle yapyodum yada dha kolay olsun diye yulaf unlu yumurta içine labne koyuyodum cokta guzel oluyordu kndı yıyprdu yumusacık rahat yutuyordu
Vuslat23 Pankek ruşeymli, krep onada ruşeym katıyorum, ev keki, avakado , peynır yemıyorsa tereyağına peynırlı yumurta ,
VERA19 Eslimbalkizlarim Bugüne kadar neredeyse 600 tarif paylaşımı yapılmış Uygulamamızın Tarif Dünyası köşemize göz atabilirsiniz💜