Deryadila2534 Kızlar bebegim 1 yaşında oldu süt verdi ama şuan uykuda dönür ve ayaklarını beşiğe vuruyor karnımı agrıyor acaba ağlamıyor ama aşırı dönüyor anlamadım neden böyle
Alnalprdha Deryadila2534 çok hareketli mi her gece böyle benim kızım öyle çünkü artık şaşırmıyorum yatağın başlığına doğru amuda kalkıp hiç istifini bozmadigi uykuya devam ettigi günden beri 😅😅😅😅😅
mamanveutdormir Deryadila2534 5 aylık kızım yaklaşık 1 haftadır en derin uykuda bile olsa eliyle kaşıyor gibi yapıyor uyanmaya yakın ayaklarıyla yatağa vuruyor uyanınca oyun yapıyor devam ediyor 😂
Deryadila2534 Ysm2019 uyuyordu akşamdan beri bianda öyle oyle oldu birde gülüyor bakıyorum gözlerinde kapalı😂
Deryadila2534 Alnalprdha valla pek öyle değildi bugun öyle uyuyordu bianda öyle oldu uyuyuyorum kac dakka sonra yine kendini vuruyor😂
Ysm2019 Deryadila2534 şimdi ayağını yataga vura vura gazını yaptı döndü yattı 😂demekki gazda sıkıştırmış
Alnalprdha Deryadila2534 hahah ya bence ya yoruldu ya rüya falan görüyor annesi korkma o vurduğu yere bişey ört canı yanmasın 🥰
Deryadila2534 Alnalprdha evet galiba aslında bende aynı oldu uyandım habire dönüyorum bi tekrar uyuyamadım😂