Gmzcgn Turuncu leke farkettim bugün susuzluktan oluyo diye okudum internette 3 aylık bebek napmam gerek başına gelen var mı kızlar
Sirvanaydinerr Gmzcgn yeterli beslenememekten. Anne sütü alıyorsa senin çok su içmediğin anlamına gelir. Mama içiyor ise de mutlaka su vermen gerekir. Bi defa benimde başıma gelmişti şimdi daha fazla su içip daha fazla su vermeye çalışıyorum. Doktorum bu şekilde söylemişti
Bircicekbirbocekannesi Gmzcgn canım sudan birşey olmaz korkma lütfen kaynatıp soğutup 1 2 cay kaşığı verebilirsin yada güvendiğin bir hazır suyun camda olanından alıp 1 2 cay kaşığı verebilirsin.
Gmzcgn Sirvanaydinerr anne sütü alıyo günde 1 defa da mama veriyorum ve ben en az 3 litre su içiyorum günde. 3 aylık bebeğe su verilir mi ?
Sirvanaydinerr Gmzcgn yani normalde doktorlar vermeyin diyolar ama sen mama da veriyosun su ver canım bi iki kaşıkta olsa
Yselimannesii Doktorlar hemen doymadığına yoruyor ama bir kaç sebebi daha var . Msma yaparken kullandığımız suyun kireçli olması bebeklerde biriken kumlar üreler o şekilde atılıyor veya basit bir enfeksiyon. Ama herhalukarda bol su tüketmenizi önerirler