Canss3535 Kızım uykuya direniyorum uyuyor ama yarım saat sonra gozleri kapali ağlayip uyaniyor neden acaba yaaa😒😒😒😒😒
Mucizem11 Canss3535 Ahh sormayın gece memeden düşmüyor sürekli memede her uyanısında vermiyim diyorum kıyamet kopuyor nasıl bıraktıracam bilmiyorum çok sık uyanıyor
Yasemin41_ Benımde oğlum 5 aylık şuan aynıyız yarım saat uyuyo uyanıyo gerı uyutyom uyuyo gene yarım saat alıstım artık
Canss3535 Yasemin41_ bende veriyorum canımda çok sik vermiş oluyorum birde yeni dogan gibi gündüzde 2 saate bir filan emiyor normal mi sizce doymuyor mu yoksa, gece sürekli emiyor her uyandığında
Yasemin41_ Canss3535 hep memede kı emmıyo ama orada durmak onu rahatlatıyo 2 saat ne ben her yarım saatte verıyom cunku uzun uzun emmıyo hıc bı zman sık sık az az emıyo bırakıyo
Canss3535 Yasemin41_ anladım canım bizimde işte max 2 saat ne bilim Aralık biraz uzar diye düşündüm ama yok meme delisii kizim🤣
Canss3535 Mucizem11 inan bende bilmiyorum canim ya Bi ara yine kucakta iki pispisla uyuyordu şimdi ağrısı mı sızısı mi var ne ondan iyice memeci oldu
Yasemin41_ Katun zor degıl ama ılk 2 gün huzursuz oluyo aglıyolar bide ilk tuvltlerınde aglıyolar persmbe günü olduk şuan pıpısı çok acımıyo rahat hareket edebılıyo
Yasemin41_ Katun dıkısden sonra bez koyular sarmak degılde sana bılgı verıyo işlem bıtınce ben 2 3 gün karton bardk kesıp koydum yoksa beze dokundukça aglıyo orası