Ben bebeğim doğdu 2. Günü mastit oldum mahvoldum iki göğsüm taş oldu, bana dayanabildiğin kadar sıcak suya git dediler hastahanedeydim üstelik yaptım olmadı eşim ve annem elle sağma yapmaya çalıştılar ama nafile damla damla çıkıyordu canım da çok yanıyordu, ateş yapmaya başladı elektrikli makine getirdiler aman Allahım psikolojimi bozdu 3 saniye dayanamadım üstelik yine de az çıkıyordu derken cerraha görünüp müdahale etmek gerekir hale geldim ertesi günü gözükecektim doktora , akşamı internetten lahana yı gördüm bi kadın buzluğa attığını ordan çıkarıp göğsüne koyduğunu ve lahana tamamen sıcaklaşana kadar 30 dakka beklediğini yazmıştı bazı kişilere sıcak yaramıyor soğuk yapıp sonra sıcak yapmak gerekiyor diyordu eşim gitti hemen lahana aldı hastaneye geldi odamızdaki dolaba koyduk soğuk olunca göğüslerime koyduk üzerine südyeni kapattım ısınana kadar bekledim zaten çok sıcaktı göğsüm ateşten ısınıyordu hemen ben yine buzdolabına koyup soğutuyordum akşam başladım her 2 saatte bir koydum ısındıkça sağım yaptım sabah 10 a gelirken düzelmiştim cerrah görecekti beni hemşire geldi aaa yumuşamış dedi şaşırdı